VIEW Group

Alle selskapene i VIEW Group deler den samme lidenskapen for innsikt og oversikt: å bistå kunder og partnere med digital og økonomisk kompetanse som gir direkte konkurransefortrinn. Konsulenthuset VIEW er ledende på leveranse av skybaserte forretningssystemer, outsourcing av økonomi/-lønnsprosesser og rådgivningstjenester.

Besøk side

VIEW Ledger

VIEW Ledger er et teknologidrevet selskap som leverer automatiserte systemer, og outsourcing av prosesser knyttet til økonomi og regnskap. Siden 2004 har vi fokusert på IT, automatisering og brukeropplevelse. Våre kunder er alt fra fra multinasjonale selskaper til private gründere. Fellesnevneren er at de er ambisiøse og ønsker å være så effektive som mulig.

Besøk side

VIEW Maritime

VIEW Maritime er en tjenesteleverandør av Xledger ERP-systemet integrert med operasjonssystemet Dataloy VMS. Selskapet er er en nisje for den maritime næringen, og samler live finansiell og operasjonell data for kundene sine. Løsningen og applikasjonene er utviklet i Norge, men brukes globalt.

Besøk side

VIEW Family Office

VIEW Family Office er forretningsfører for små og store familieeide investeringsselskaper. Dette inkluderer rådgivning innen selskapsadministrasjon, skatteplanlegging og alle aspekter av regnskap og rapportering.

Besøk side

VIEW Construct

VIEW Construct har spesialisert seg på å levere de mest effektive og beste løsningene for regnskap, lønn og prosjektstyring for entreprenører og andre innen bygg og anlegg i Norge.

Besøk side

VIEW Frilans

VIEW Frilans leverer regnskap, lønn, rådgiving til ENK og mindre AS. 

Besøk side

VIEW Tax

VIEW Tax spesialiserer seg på arbeid over landegrensene. Disse fagspesialistene hjelper kunder som driver forretning i utlandet eller har en ansatt bosatt i utlandet. VIEW Tax hjelper til med skattesituasjonen til hver enkelt bedrift, og med sin erfaring og kompetanse skaper de trygghet for kundene.

Besøk side