v_logo_group2

Innsikt og
oversikt i
sanntid
v_logo_group2
Om VIEW
Selskapene
VIEW gruppen består av selskapene VIEW Group AS, VIEW Ledger AS, VIEW Ledger AB, VIEW TAX og VIEW Maritime AS. VIEW er ledende på leveranse av skybaserte forretningssystemer, outsourcing av økonomi og lønnsprosesser samt rådgivningstjenester. Selskapene i VIEW gruppen er representert på 12 steder i Norge og Sverige.

Kundene
VIEW betjener over 3000 kunder. Kundene er av varierende størrelse og er representert i forskjellige bransjer.  Vi betjener også flere internasjonale selskaper med virksomheter i mange forskjellige land.  

Medarbeidere
VIEW har over 160 medarbeidere med en gjennomsnittsalder på 36 år. Det rekrutteres både nyutdannede og erfarne. Felles for alle medarbeidere er formell relevant utdannelse på Bachelor eller Masternivå. Våre medarbeidere har erfaring fra implementering av skybaserte ERP systemer, regnskap, revisjon, rådgivning og endringsledelse. Medarbeiderne har en klar forankring i verdiene Nyskapende, Ærlige, Rause og Engasjerte. Oppsummert i verdibegrepet NÆRE.

Gründere og eiere
VIEW gruppen ble etablert i 2004 av brødrene Terje, Gjermund og Morten Bratlie. De er fortsatt aktive som ansatte og eiere i VIEW Group AS.