Bli partner med view group

Vi søker virksomheter som ønsker fremtiden velkommen. Miljøer som både ønsker å yte mer for kundene sine, og som er åpen for en solid partner på veien videre.

Om vi knytter oss sammen, får du tilgang på sanntidssystemer, smidige prosesser, hele konsernets kunnskap, og en ny merkevareplattform i sterk vekst. Vi får gleden av å dra nytte av din kompetanse og dine vyer – så vi sammen kan bli enda bedre.

ring

Morten: 920 85 147

adresse

Dronning Eufemias gate 16, Oslo

Epost

mbr@viewgroup.no

VIEW Group
VIEW gruppen består av selskapene VIEW Group AS, VIEW Ledger AS, VIEW Ledger AB, VIEW TAX, VIEW Family Office og VIEW Maritime AS.

VIEW er ledende på leveranse av skybaserte forretningssystemer, outsourcing av økonomi og lønnsprosesser samt rådgivningstjenester. Selskapene i VIEW gruppen er representert på 12 steder i Norge og Sverige. Kundene VIEW betjener over 3000

kunder
Kundene er av varierende størrelse og er representert i forskjellige bransjer. Vi betjener også flere internasjonale selskaper med virksomheter i mange forskjellige land.

Ansatte
VIEW har over 420 medarbeidere med en gjennomsnittsalder på 36 år. Det rekrutteres både nyutdannede og erfarne. Felles for alle medarbeidere er formell relevant utdannelse på Bachelor eller Masternivå. Våre medarbeidere har erfaring fra implementering av skybaserte ERP systemer, regnskap, revisjon, rådgivning og endringsledelse. Medarbeiderne har en klar forankring i verdiene Nyskapende, Ærlige, Rause og Engasjerte. Oppsummert i verdibegrepet NÆRE.

Gründere og eiere
VIEW gruppen ble etablert i 2004 av brødrene Terje, Gjermund og Morten Bratlie. De er fortsatt aktive som ansatte og eiere i VIEW Group AS.