v_logo_group2

Innsikt og
oversikt i
sanntid
v_logo_group2
Historien
Fra idé til en aktør
Gründerne og brødrene Terje Bratlie, Morten Bratlie og Gjermund Bratlie forteller historien om VIEW gruppen.  

Å skape noe nytt
-Vi hadde et brennende ønske om å skape noe nytt sammen, sier Terje. I 2004 etablerte vi det som ble det første selskapet i Norge som kunne tilby sine kunder en helhetlig økonomi- og lønnstjeneste via internett. -Dette ble også starten på vårt bidrag til å redefinere en konservativ og tradisjonell regnskapsførerbransje, forteller Morten.    

Alt har en start 
-Det har vært en flott utvikling og vekst siden oppstarten. Vi satset på nye konsepter med pågangsmot og tro på egen kompetanse. Vi kastet oss ut på dypt vann, og håpet det ville gå. Å gjøre den første kunden fornøyd, sende den første fakturaen og få den første innbetalingen var en stor milepæl, sier Terje.  -De fire første årene jobbet vi langt mer enn fulle arbeidsdager. Ingenting kommer av seg selv, fortsetter Gjermund. -Vi forsøker å fange nye trender, tilpasser oss markeder, men er samtidig tro mot grunnideen, tilføyer Morten. Sammen med alle våre medarbeidere og lojale kunder er vi stolte og takknemlige for at VIEW gruppen har blitt en aktør.
 
Å tenke langsiktig 
-Det er en styrke at vi er brødre. Det er ro rundt eierskapet, vi tenker alle langsiktig og har et felles syn på utvikling av gruppen, sier Terje. -Lojaliteten er kanskje sterkere enn ellers, tilføyer Gjermund. Vi trakk på erfaringene vi tok med oss fra teknologiselskaper og ledelse av økonomiavdelingene til store industri- og handelsbedrifter. Ingen av oss hadde erfaring fra regnskapsførerbransjen, noe som gav oss muligheten til å tenke nytt. I 2015 endret vi navn og profil til VIEW. VIEW gjenspeiler på mange måter innsikt og oversikt, ønsket om at vi også i fremtiden skal være relevant for våre kunder og medarbeidere avslutter Morten.
view_profilbilder26